template2.1_r1_c1
Circuite electrice


Bucuria castigatorului
A000003

Din caietul grefierului


¤ "Stiu ca partile au construit o casa cu palmele lor , dar nu pot preciza care au fost urmarile acestei situatii , mai ales ca eu nu sunt specialist in matwerie si nici nu am luat legatura cu casa respectiva ..."

¤ "- Onorata instanta , faptele ne amintesc de un vechi proverb indian care spune: indragostestete cat mai des , logodestete cat mai rar si nu te insura niciodata ...
-Instanta atrage atentia apararii ca proverbul este chinezesc ..."

¤ "Sa se aiba in vedere de instanta ca, fara dubii, casatoria noastra a fost de rea credinta, premeditata, intentionata, o enigma, un mister si o inselaciune, o bataie de joc si chiar o discreditare vadita, sotia lasandu-se sedusa de parintii ei, iar eu afland ca ea este saraca abia atunci cand m-am dus cu o masina de lux in scopul si cu intentia de a ne impaca..."

¤ "Ducandu-ma la casa numitului C. M. ne-am intalnit de fapt doi escroci, deoarece am constatat ca si el avea aceasta specialitate ..."

¤ "In calitate de martora declar ca reclamantul are numai defecte: afemeiat, betiv, lenes, fumator, galant si pedant ..."

¤ "Va spun pe onoarea mea de inculpat ca sotia coinculpata nu avea cunostinta de furtul gainilor, desi le-a pregatit seara si a participat la masa comuna data in cinstea succesului ..."


c.m1


banner.a.einstein bac1
Nelson.Mandela Educatia este cea mai puternica arma

pe care tinerii o pot folosi pentru a schimba lumea.
Nelson Mandela

placeholder

Stiati ca

¤ . . . fizicianul francez J. Perrin a propus denumirea de ergon pentru particula lui Pauli, facand aluzie la "furtul" de energie , caracteristic pentru particula lui Pauli, dar aceasta denumire nu a fost acceptata.

¤ . . . la un seminar stiintific tinut in anul 1932 la Universitatea din Roma, Fermi a fost intrebat daca neutronul lui Chadwick este identic cu neutronul lui Pauli. Fermi a raspuns: nu neutroni lui Chadwick sunt mari in timp ce neutronii lui Pauli sunt mici, practic sunt niste "neutronasi"care in limba italiana inseamna neutrini. Incepand de la acea data particula lui Pauli avea un nume: neutrino.

¤ . . . In anul 1963 Emmett N Leith si Juris Upatnicks obtin prima holograma de calitate cu ajutorul unui laser cu heliu - neon.
sus

« Pagina precedenta      Pagina urmatoare »Postati:

Facebook widgets Twitter widgets Google plus widgets linkedin

Legi Evaluare Bacalaureat Probleme
Legea lui Ohm

Efectul fotoelectric

Legea dezintegrarii

Inductia magnetica

Regula lui Lenz

Optica

Bacalaureat 2013

Bacalaureat 2014

Bacalaureat 2015

Mecanica

Electricitate

Electrostatica

S.G.
  Circuite electrice   © 2019 - Toate drepturile rezervate