circ.el


Circuite electriceA000003

Din caietul grefierului

¤ "Stiu ca partile au construit o casa cu palmele lor , dar nu pot preciza care au fost urmarile acestei situatii , mai ales ca eu nu sunt specialist in matwerie si nici nu am luat legatura cu casa respectiva ..."

¤ "- Onorata instanta , faptele ne amintesc de un vechi proverb indian care spune: indragostestete cat mai des , logodestete cat mai rar si nu te insura niciodata ...
-Instanta atrage atentia apararii ca proverbul este chinezesc ..."

¤ "Sa se aiba in vedere de instanta ca, fara dubii, casatoria noastra a fost de rea credinta, premeditata, intentionata, o enigma, un mister si o inselaciune, o bataie de joc si chiar o discreditare vadita, sotia lasandu-se sedusa de parintii ei, iar eu afland ca ea este saraca abia atunci cand m-am dus cu o masina de lux in scopul si cu intentia de a ne impaca..."

¤ "Ducandu-ma la casa numitului C. M. ne-am intalnit de fapt doi escroci, deoarece am constatat ca si el avea aceasta specialitate ..."

¤ "In calitate de martora declar ca reclamantul are numai defecte: afemeiat, betiv, lenes, fumator, galant si pedant ..."

¤ "Va spun pe onoarea mea de inculpat ca sotia coinculpata nu avea cunostinta de furtul gainilor, desi le-a pregatit seara si a participat la masa comuna data in cinstea succesului ..."

c.m1


banner.a.einstein bac1
Nelson.Mandela
Educatia este cea mai puternica arma pe care tinerii o pot folosi pentru a schimba lumea.
Nelson Mandela

Maxwell.041


placeholder

Reclamă
Extensii gene
fir cu fir

Contact: gif
Diana,  Tel:0788892055.

Extensii gene

sus

« Pagina precedenta      Pagina urmatoare »Postati:Facebook widgets Twitter widgets Google plus widgets linkedin