template2.1_r1_c1


Google      


Circuite electrice


Majoreta in pas de dans
A000005 Majoreta in pas de dans, sustine echipa favorita, dar fusta si bikinii sunt prea mici si nu pot acoperi zona pubiana.

Din caietul grefierului

¤ "Mi-as incepe pledoria mea cu un proverb indian, care spune ca adevarul ii iubeste pe aceia care il cauta si nu pe cei care se lauda ca il posed ... In aceasta situatie, adevarul se va indragosti mai intai de dumneavoastra, dupa aceea de mine si niciodata de partea adversa ..."
¤ "Recunosc ca s-au creat niste plusuri in notele de plata pe care eu le-am intocmit consumatorilor, adica sume in plus atat la total cat si la fiecare masa. Motivez insa ca aceasta datorita emotiei pe care am incercat-o recunoscand niste lucratori de politie la masa vecina care se dadeau drept clienti si numai din cauza asta am gresit la socoteli ..."
¤ "Nu recunosc ca as fi comis eu faptele ... Este adevarat ca la urmarirea penala le-am recunoscut, dar in dorinta de a ajunge mai repede la instanta pentru a spune adevarul ..."
¤ "In casa partilor in care am fost ani de zile nu-mi amintesc daca era vreo carpeta cu "Rapirea din Serai", dar mentionez ca am vazut pe perete una cu cai si calareti ..."
¤ "Recunosc faptul ca-i mai trageam cate o chelfaneala reclamantei, adica nevestei mele, dar tin sa arat ca era in interesul familiei ..."
¤ "Faptele s-au petrecut in conditiile aratate la cercetare, in sensul ca am fost tentat sa iau banii din buzunarul partii civile insa numai crezand ca suma e mai mare ..."


bobina.ind


bac1
Nelson.Mandela Educatia este cea mai puternica arma

pe care tinerii o pot folosi pentru a schimba lumea.
Nelson Mandela

placeholder

sus

« Pagina precedenta      Pagina urmatoare »Postati:

Facebook widgets   Twitter widgets   Google plus widgets   linkedin

Legi Evaluare Bacalaureat Probleme
Legea lui Ohm

Efectul fotoelectric

Legea dezintegrarii

Inductia magnetica

Regula lui Lenz

Optica

Bacalaureat 2013

Bacalaureat 2014

Bacalaureat 2015

Mecanica

Electricitate

Electrostatica

S.G.
  Circuite electrice   © 2019 - Toate drepturile rezervate