circ.el


Circuite electrice
Jucatoarea de tenisAttach1
Fiind concentrata la joc nu isi da seama de ce este privita cu placere.

Din caietul grefierului

¤ "Limbajul folosit de proprietar este deasupra oricarei limite . Greu poate o femeie in varsta , cu 18 dioptrii , sa infrunte un proprietar de talia celui ce este . Reglementarea legala si omeneasca este atat de necesara , incat in acest moment nu mai am nici unde ma adaposti , prietenii si rudele fiind plictisite de persoana mea , pereclitandu-mi-se existenta , situatiile aratate cuprinzand perioada ultima de circa 3 luni , anterior acestei perioade comportarea sa fiind radical aceeasi ..."

¤ "Personal am avut insa o contributie mai mare la ridicarea casei si la cumpararea unor obiecte ( cristaluri ) , fiind 11 ani gestionar , in timp ce sotia reclamanta era doar vanzatoare la magazin ..."

¤ "Partile nu mai stau impreuna pe motivul serios ca unul a luat-o intr-o parte, iar celalalt in alta ..."

¤ "Nu pot sa exagerez si nici sa spun adevarul nu pot, deoarece in ziua critica nu stiu cat vin s-a baut, dar precizez ca la un moment dat ne-am trezit cu masina in pom. Daca eu eram beat, inseamna ca si inculpatul era beat, el neavand ca mine alergie la vin..."

¤ "Reclamantul in perioada in care locuia cu fiica mea parata si-a cumparat o bicicleta, dar nu s-a casatorit niciodata cu ea ...

bobina.ind


bac1
Nelson.Mandela Educatia este cea mai puternica arma pe care tinerii o pot folosi pentru a schimba lumea.
Nelson Mandela
scandal
Sursa: Jurnalul National

placeholder
bacalaureat_fizica
sus

«Pagina precedenta      Pagina urmatoare »Postati:

Facebook widgets   Twitter widgets   Google plus widgets   linkedin