circ.el


Circuite electrice
Pentru onor drepti
Attach
Domnisoara care ofera flori sportivilor este atrasa mai mult de ce se afla in shorturi.

Din caietul grefierului

¤ "Dupa aceea, respectivul s-a deplasat la birou, batand cu pumnul in masa si injurand ca un birjar fara nici un temei legal..."

¤ "Subsemnata ma voi transforma radical, desi sunt convinsa ca voi avea mari indoieli sufletesti, fapt pentru care si sunt infractoare..."

¤ "Recunosc invinuirea si mentin declaratiile anterioare . Mai adaug insa ca aceste anvelope de electrocar nu se potrivesc la automobile , dar atunci cand le-am sustras nu am stiut acest lucru..."

¤ " - Am remarcat ca autobasculanta din fata mea merge in zig-zag si m-am gandit ca ceva nu e inregula. Cand am depasit-o, cu chiu cu vai, am vazut ca soferul bea ceva dintr-o sticla. Mai tarziu, cand l-a oprit politia, nici nu putea sta pe picioare, de beat ce era...
- Unde s-au petrecut lucrurile?
- Pe strada Bachus, in ziua de 29 octombrie".

¤ "Sub actiunea nervilor , la prima infatisare am declarat ca doresc divortul deoarece sotia nu e fata mare , dar acum nu mai vreau sa divortez , mai ales ca ea s-a indreptat sub acest aspect ..."

¤ "Dupa ce am baut de mai multe ori cate 50 grame de coniac , am mai comandat inca o sticla de vin , la o masa cu doi cetateni care ziceau ca ma cunosc . Din acel moment nu-mi mai amintesc ce s-a intamplat , nici cum am luat haina de la garderoba ... Imi amintesc doar , ca la un moment dat ma aflam in fata unui cetatean care spunea ca este procuror , iar eu parca refuzam sa semnez o declaratie... "

transformator.ind


bac1
Nelson.Mandela Educatia este cea mai puternica arma pe care tinerii o pot folosi pentru a schimba lumea.
Nelson Mandela

schimb.de.caldura

placeholder
Bacalaureat fizica
sus

« Pagina precedenta      Pagina urmatoare »Postati:

Facebook widgets   Twitter widgets   Google plus widgets   linkedin