template2.1_r1_c1


Google      


Circuite electrice


Pentru onor drepti/div>
Attach
Domnisoara care ofera flori sportivilor este atrasa mai mult de ce se afla in shorturi.

Din caietul grefierului

¤ "Dupa aceea , respectivul s-a deplasat la birou , batand cu pumnul in masa si injurand ca un birjar fara nici un temei legal..."

¤ "Subsemnata ma voi transforma radical , desi sunt convinsa ca voi avea mari indoieli sufletesti , fapt pentru care si sunt infractoare..."

¤ "Recunosc invinuirea si mentin declaratiile anterioare . Mai adaug insa ca aceste anvelope de electrocar nu se potrivesc la automobile , dar atunci cand le-am sustras nu am stiut acest lucru..."

¤ " - Am remarcat ca autobasculanta din fata mea merge in zig-zag si m-am gandit ca ceva nu e inregula. Cand am depasit-o, cu chiu cu vai, am vazut ca soferul bea ceva dintr-o sticla. Mai tarziu, cand l-a oprit politia, nici nu putea sta pe picioare, de beat ce era...
- Unde s-au petrecut lucrurile?
- Pe strada Bachus, in ziua de 29 octombrie".

¤ "Sub actiunea nervilor , la prima infatisare am declarat ca doresc divortul deoarece sotia nu e fata mare , dar acum nu mai vreau sa divortez , mai ales ca ea s-a indreptat sub acest aspect ..."

¤ "Dupa ce am baut de mai multe ori cate 50 grame de coniac , am mai comandat inca o sticla de vin , la o masa cu doi cetateni care ziceau ca ma cunosc . Din acel moment nu-mi mai amintesc ce s-a intamplat , nici cum am luat haina de la garderoba ... Imi amintesc doar , ca la un moment dat ma aflam in fata unui cetatean care spunea ca este procuror , iar eu parca refuzam sa semnez o declaratie... "


transformator.ind


bac1
Nelson.Mandela Educatia este cea mai puternica arma

pe care tinerii o pot folosi pentru a schimba lumea.
Nelson Mandela

placeholder

sus

« Pagina precedenta      Pagina urmatoare »Postati:

Facebook widgets   Twitter widgets   Google plus widgets   linkedin

Legi Evaluare Bacalaureat Probleme
Legea lui Ohm

Efectul fotoelectric

Legea dezintegrarii

Inductia magnetica

Regula lui Lenz

Optica

Bacalaureat 2013

Bacalaureat 2014

Bacalaureat 2015

Mecanica

Electricitate

Electrostatica

S.G.
  Circuite electrice   © 2019 - Toate drepturile rezervate