template2.1_r1_c1


Google      


Circuite electrice


Un mic accidentA000010
Adversarul a tras prea tare de chiloti unui jucator si la lasat gol pusca.


Din caietul grefierului


¤ "In timp ce plecam spre casa am fost strigat de seful statiei de betoane care m-a intrebat ce fac acolo, iar eu i-am raspuns ca nimic , am furat si eu un sac de ciment ..."

¤ "Recunosc ca am facut un schimb de animale in sensul ca am primit de la un cetatean o vaca si un vitel in schimbul unei juninci gestante proprietatea fermei Mihailesti... Cu vitelul nu m-am inregistrat in acte , deoarece am considerat ca se include in greutatea vacii , fiind doar vitelul ei..."

¤ "Iar la pronuntarea sentintei, va rog sa aveti in vedere ca nu sunt decat un recidivist incepator: Pana acum nu am mai fost condamnat decat de trei ori ..."

¤ "Onorata instanta, trecutul meu e asa de negru incat nici cele mai mari zapezi nu l-ar putea spala, asa ca stiu eu bine unde voi sta cativa ani de - aici - ncolo ..."

¤ "Recunosc ca am fixat o usa de placaj la intrarea in mansarda si o tineam incuiata. Am incercat insa sa-mi asigur mai multa securitate, nicidecum sa ingreunez accesul reclamantilor la pod si spalatorie ...

¤ "In seara zilei de 4 aprilie am auzit pe cineva batandu-mi pe neasteptate in usa, fapt ce a facut sa-mi consider tulburata linistea si ordinea publica din casa..."

/b.c.e


bac1
Nelson.Mandela Educatia este cea mai puternica arma

pe care tinerii o pot folosi pentru a schimba lumea.
Nelson Mandela

placeholder

Ştiaţi că ...

¤ Primul zbor cu un apartat mai greu decat aerul a fost realizat la 18 martie 1906 la Montesson, langa Paris, de catre romanul Traian Vuia (1872 - 1953). Aparatul sau, "Liliacul", conceput si construit de el, era un avion monoplan . Aripile lui erau dintr-o panza impermiabila intinsa pe un schelet metalic. Trenul de aterizare al avionului avea roti pneumatice.


sus

« Pagina precedenta      Pagina urmatoare »Postati:

Facebook widgets   Twitter widgets   Google plus widgets   linkedin

Legi Evaluare Bacalaureat Probleme
Legea lui Ohm

Efectul fotoelectric

Legea dezintegrarii

Inductia magnetica

Regula lui Lenz

Optica

Bacalaureat 2013

Bacalaureat 2014

Bacalaureat 2015

Mecanica

Electricitate

Electrostatica

S.G.
  Circuite electrice   © 2019 - Toate drepturile rezervate