circ.el


Circuite electrice
Un mic accident
A000010
Adversarul a tras prea tare de chilotii unui jucator si la lasat gol pusca.

Din caietul grefierului


¤ "In timp ce plecam spre casa am fost strigat de seful statiei de betoane care m-a intrebat ce fac acolo, iar eu i-am raspuns ca nimic , am furat si eu un sac de ciment ..."

¤ "Recunosc ca am facut un schimb de animale in sensul ca am primit de la un cetatean o vaca si un vitel in schimbul unei juninci gestante proprietatea fermei Mihailesti... Cu vitelul nu m-am inregistrat in acte , deoarece am considerat ca se include in greutatea vacii , fiind doar vitelul ei..."

¤ "Iar la pronuntarea sentintei, va rog sa aveti in vedere ca nu sunt decat un recidivist incepator: Pana acum nu am mai fost condamnat decat de trei ori ..."

¤ "Onorata instanta, trecutul meu e asa de negru incat nici cele mai mari zapezi nu l-ar putea spala, asa ca stiu eu bine unde voi sta cativa ani de - aici - ncolo ..."

¤ "Recunosc ca am fixat o usa de placaj la intrarea in mansarda si o tineam incuiata. Am incercat insa sa-mi asigur mai multa securitate, nicidecum sa ingreunez accesul reclamantilor la pod si spalatorie ...

¤ "In seara zilei de 4 aprilie am auzit pe cineva batandu-mi pe neasteptate in usa, fapt ce a facut sa-mi consider tulburata linistea si ordinea publica din casa..."

/b.c.e


bac1
Nelson.Mandela Educatia este cea mai puternica arma pe care tinerii o pot folosi pentru a schimba lumea.
Nelson Mandela

placeholder

Ştiaţi că ...

¤ Primul zbor cu un apartat mai greu decat aerul a fost realizat la 18 martie 1906 la Montesson, langa Paris, de catre romanul Traian Vuia (1872 - 1953). Aparatul sau, "Liliacul", conceput si construit de el, era un avion monoplan . Aripile lui erau dintr-o panza impermiabila intinsa pe un schelet metalic. Trenul de aterizare al avionului avea roti pneumatice.

logo
Bacalaureat fizica

Noutati
Sunt date solutiile la toate subiectele de fizica din anul 2014
Ex:
Mecanica 2014


sus

« Pagina precedenta      Pagina urmatoare »Postati:

Facebook widgets   Twitter widgets   Google plus widgets   linkedin